Welkom bij Groep Delorge

Kies uw merk

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak maken

Pechverhelping

Aangezien uw mobiliteit voor ons prioriteit is, kunt u ons 24u/24 et 7/7 bereiken in geval van panne of een technisch defect, gelijk waar in Europa :

Bel uw gebruikelijke Delorge Groep Service Partner
Of  de Assistance op het nr. + 32 (0)2 756.86.  88 (VW) - 89(ŠKODA) - 81 (Audi) - 88(SEAT)

De Assistance zorgt voor de depannage ter plaatse of voor het eventueel slepen van het voertuig naar een  Service Partner van uw keuze, die met u de meest geschikte oplossing zal zoeken voor het verzekeren van uw mobiliteit.

De tussenkomst van de Assistance is gratis. In het buitenland kan het voorvallen dat bepaalde kosten ter plaatse dienen betaald te worden. In dit geval zullen deze terugbetaald worden door uw  Service Partner.

 

Vervangwagens

Heeft u een voertuig bij ons in onderhoud, in herstelling of hebt een tijdelijk mobiliteitsprobleem? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een vervangwagen te huren aan een voordelig tarief. 

Type huurwagens

Volkswagen, Volkswagen Commercial Vehicles, ŠKODA, SEAT: 39 €/dag (BTW incl.)
Audi: 60 €/dag (BTW incl.)

Aircocheck

Vrijwel elke nieuwe wagen heeft tegenwoordig een aircosysteem.

De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Banden

Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid.

Uitgedroogde banden kunnen leiden tot een klapband en banden met een verminderd profiel hebben minder grip wat bijvoorbeeld kan leiden tot aquaplaning. Daarnaast verbruikt u meer brandstof als u bandenspanning te laag is. Zorg daarom dat uw banden in orde zijn. Groep Delorge is gespecialiseerd in het repareren en eventueel vervangen van banden en helpt u graag weer veilig op weg.

Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door uw erkende servicepartner hersteld.

Hij doet dit professioneel en volgt daarbij de instructies van de fabrikant. Hij gebruikt hiervoor originele merkonderdelen . Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden

Bovendien hebben we afspraken gemaakt met de meeste verzekeringsmaatschappijen, zodat u van een hele reeks interessante voordelen profiteert:

U ontvangt een duidelijke offerte, precies en gedigitaliseerd.
Uw voertuig wordt enkel hersteld met originele stukken.
U krijgt een gratis vervangwagen tijdens de hele herstellingsduur.
Uw voertuig wordt zonder aanrekening van kosten overgenomen als de maatschappij de herstelling voor haar rekening neemt.

Clever Repair repareert kleine schade in uw koetswerk

Een deur van de wagen naast u op het parkeerterrein slaat tegen uw koetswerk. Een steen vliegt tegen uw motorkap. Lichte, maar vervelende beschadigingen.

Met de nieuwste technieken zijn we in staat het grootste deel van de schade aan het koetswerk uit te gommen zonder naar de grote middelen te moeten grijpen. Blutsen uitdeuken bijvoorbeeld doet hij zonder verf.

Zo herstelt u uw koetswerk met minimale kosten in plaats van met een beschadigd voertuig te blijven rondtoeren. Vraag ons om advies en de voordeligste kostenraming. Voor u welteverstaan.

Onderhoud & Herstellingen

Vandaag geniet elke Volkswagen - Audi - SEAT- ŠKODA van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife » . Concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.

Deze nieuwe technologie laat toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een max. van 2 jaar of 30.000 km !
Uw wagen is ook uitgerust met een waarschuwigsindicator voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zonodig olie bij te vullen.
Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten.

Te gebruiken olie

De specificaties van de motorolie die u dient te gebruiken worden bepaald door de constructeur. Bij elk onderhoud zal Groep Delorge steeds deze olie gebruiken, waardoor een optimale levensduur van de motor gegarandeerd wordt.
Indien u olie moet bijvullen, dient u olie te gebruiken die beantwoordt aan deze specificaties. Vraag deze referenties aan uw Groep Delorge service partner of beter nog, zorg ervoor dat u steeds een bus met deze olie in uw wagen heeft.

Forfaitaire prijzen

De constructeur  heeft voor de meeste interventies (mechanische en carrosserie) een forfaitaire interventietijd voorzien, alsmede een interval voor de vervanging van bepaalde onderdelen. Op basis van deze gegevens, stellen wij u forfaitaire onderhoudskosten voor die overeenstemmen met de voorschriften van de constructeur waardoor onnodige facturaties vermeden worden.

Dankzij het gebruik van deze forfaitaire tijden kan een uniforme tarificatie aangeboden worden in de ganse Groep Delorge organisatie.

Kwalitatief hoogstaand

Groep Delorge biedt u een service van de bovenste plank. Dat komt omdat hij niet alleen over gespecialiseerd materieel beschikt, maar ook over alle nodige technische knowhow.

 

Wat onze klanten zeggen

 • Mijn eerste Volkswagen bij Vanthienen gekocht en tot op de dag van vandaag uiterst tevreden!

  Laura
 • Mijn familie heeft al een paar wagens gekocht bij Garage Vanthienen en nu ik ook, mijn eerste eigen wagen. Super service, klantvriendelijk en aangenaam contact! Bij de afhaling superveel uitleg gekregen. Je bent echt koning daar!

  Craig L.
  Klant
 • Vandaag occasie gekocht, super tevreden en goede service!

  Laurens P.
  My way klant
 • Een garage waarop je kan rekenen! Correcte dienstverlening en klantvriendelijk!

  Mia V.
  Trouwe klant
 • Al mijn zevende wagen gekocht bij garage Vanthienen sinds 1990. Altijd even tevreden over de service, de vriendelijkheid en de goede raad. Zal nooit een wagen kopen in een andere garage.

  Roland V.
  Trouwe klant

Locatie