AUDI ELECTRIC DAYS
van 16 tot en met 26 september

OPEN ZONDAG 26 SEPTEMBER

Ontdek tijdens de Audi Electric Days meer dan 20 geëlektrificeerde modellen bij Groep Delorge. Waaronder de gloednieuwe plug-in hybride Audi Q5 Sportback TFSI e, de 100% elektrische Audi Q4 e-tron en de Audi e-tron GT.

Laat tussen 16 en 26 september een offerte opmaken voor uw favoriete plug-in hybride of 100% elektrisch model en geniet bij uw bestelling van een extra aantrekkelijk voordeel : een gratis thuislaadstation¹ of een Audi Electric Kick Scooter².

Ook op zondag 26 september zijn onze Audi concessies*
geopend van 10u tot 17u. 

 

Audi TFSI e: krachtige, efficiente plug-in hybrides

De kracht van een verbrandingsmotor gecombineerd met de efficiëntie van een elektrische motor: de plug-in hybride modellen van Audi combineren vermogen en dynamiek met een sterk verminderd verbruik en emissies. Dan zwijgen we nog over de financiële stimulansen en andere fiscale voordelen.

Audi e-tron: 100 % elektrisch rijden zonder compromissen

De lancering van de Audi e-tron in november 2018 luidde de elektrische revolutie bij Audi in. Met een lange autonomie, een buitengewoon vermogen en spitstechnologie, kreeg de mobiliteit van morgen een stevige basis bij Audi. in 2021, omvat het Audi gamma al meer dan acht volledig elektrische wagens. Vanaf 2025 zullen er meer dan 20 volledig elektrische Audi modellen zijn.
*De adviseurs van Audi Sint-Truiden zullen tijdens de zondagopening op 26 september aanwezig zijn in de site Hasselt en Tongeren om u te woord te staan.
1. Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de cumulatieve voorwaarde dat: 1) een offerte wordt aangemaakt tussen 16 en 26 september 2021 én 2) dat de hierop betrekking hebbende bestelbon wordt ondertekend vóór 26 oktober 2021. Het aanbod voor een gratis niet-geconnecteerd laadstation zonder laadkabel (t.w.v. €649 excl. btw) en de gratis audit van de elektrische installatie (t.w.v. €140 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). Slechts één gratis laadstation en één gratis audit per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis audits per particulier en professionele klant. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 01/09/2021. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.
2. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de cumulatieve voorwaarde dat: 1) een offerte wordt aangemaakt tussen 16 en 26 september 2021 én 2) dat de hierop betrekking hebbende bestelbon wordt ondertekend vóór 26 oktober 2021. De gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway heeft een waarde van €749 inclusief btw. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per particulier of professionele klant.
1+2. Aanbod onder voorwaarden en niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler.